haha!

den är för söt! haha :)
 
 
 



20120731

 Hellu! sitter här i mitt nystädade rum och gör ingenting, eller jo bloggar ;)
Som ni antagligen läste förrut så red jag inte idag, ville vara på den säkra sidan så hon inte skulle få ont eller de skulle hända något. Men som de ser ut nu så ska jag iaf rida imorgon! :)
Vi borstade kitty och klippte lite hovskägg osv, sen så fick hon stå på stallgången medans vi väntade på Camilla, vilket inte var populärt, haha. Hon hoppade och studsade osv, sen när vi gick mot hagarna var hon ännu värre och sprang på stället, men de gick lungt till i hagen när vi släppte ut henne, hon tyckte att hon var i paradiset nu med allt gräs ;)
Men nu ska jag börja på en gästbloggning som jag ska göra hos **** ;)
 
Sveeen! 



Grattis Sara!

 Stort grattis till Sara som tog OS silver idag! :D 
Såå synd med sista bommen, nästan så att den låg kvar! 
 



I stallet..

Sitter i stallet just nu och väntar på att Camilla ska komma så vi kan släppa ut Kitty i hagen, skulle ridit men hon är lite stel i ena bakbenet så hon får vila istället, så de inte blir värre.




tisdag

Hellu, idag är de tisdag.. faktiskt helt otroligt att jag kom ihåg vilken dag de är ;)
Idag har jag faktiskt redan hunnit städa mitt rum och rensat ur försmå kläder, stallet blir de vid 2 tiden
och ska rida då, om de inte skulle vara nått med benet såklart! 
Efter jag ridit så ska vi släppa ut henne i en annan hage med andra hästar där de är mer gräs, så slipper vi åka och fodra dom varje dag. 
Hoppas att de kommer funka med att fånga in henne, annars vet jag inte vad jag ska göra..
 
 
 
 
charmig bild ;)



Tävling

 Haha känner mig lite sådär fjantig när man anmält sig till LD+5 & LC den 11 Augusti till en tävling, 
aja har inte tävlat på ett tag ju så de får bli lite uppvärming ;)
 



dagen osv

har äntligen tid att blogga nu ;) åkte ju somsagt och plockade svamp förrut, fick väl med oss några liter hem :)
Efter de åkte vi till stallet och tog in kitty, borstade henne osv. 
När jag skulle rida så tyckte jag inte att hon kändes helt ren, så jag bad mamma och Lisa att titta, dom såg inget direkt, bara något litet litet isf. Så dom sa att jag kunde fortsätta rida lite, red en liten stund i skritt och trav lungt, men slällde ändå igenom henne osv, men hon var väldigt stel i vänster bak! 
 
Hoppas de inte leder till något värre, utan att hon bara hade sträckt sig eller något.. <3
 



20120730

 Tjoo, ligger i sängen med datorn och har nyss käkat lite lunch, haha har fortfarande pyjamasen på mig och klockan är redan 3, aja ibland får man va lite lat, haha ;)
Ska kanske åka och plocka svamp snart, och efter de åker jag till stallet och rider :)
Har noll idéer till ridpass så har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra..
får damp på datorerna och mobilen också, igår grejjade tydligen 3 med någoting så min mobil funka inte, och min data dampar när man ska redigera bilder osv, mammas data funkar med de men den bara stänger av sig helt plötsligt ibland? får väl försöka få tag i nån som kan laga min dator.. -.-
 
 
kände att jag hade väldigt charmiga bilder på carisma från min gamla mobil.. haha!



ullareds inköpen

 
  • 2 täcken
  • 2 par ridstrumpor
  • 2 par vanliga strumpor
  • bommulspaddar
  • sminkbortagning
  • foundation 
  • 2 nagellack
  • grimma
  • liniment
  • pälsglans
  • 2 par ridbyxor
  • grimskaft
  • svettskrapa
  • väska
  • helosan
  • hårspray
  • linne
  • One Direction CD
  • One Direction DVD !:D
Kom bara på dehär, dom ridbyxorna jag köpte idag är sååå mycket skönare än mina mountain horse ridbyxor, och de borde väl ändå vara tvärt om? Visst mountain horse ridbyxorna är snyggare kanske, men ändå priset är så stor skillnad! 999:- för ett par mountain horse ridbyxor, medans dom jag köpte på ullared kostar 159:- styck, så mycket mer värt med ullared ridbyxor! 
 



kvällsfodring :)

har nyss hoppat ur duschen, var i stallet för nån timma sen och kvällsfodrade.
Tog ut kitty lite och borstade henne, lät henne äta lite gräs. Sen fick hon även på sig sin nya grimma och testa två nya täcken från ullared, ett regntäcke med flecefoder i och ett flece tävlingstäcke! :)
Båda passade bra! haha vill inte veta hur grimman kommer se ut sen när hon har rullat sig med den..
 



Back in Trollhättan!

Hellu, nu är jag äntligen tillbaka i trollhättan igen och tillbaka på bloggen :) 
Har vart en väldigt rolig semester med underbart väder :D
Solat och badat väldigt mycket, och bränt mig en aning.. är tomat röd över hela kroppen och i fejjan, kan ju säga så att de känns när man ska sova ;)
Igår var de Johannas födelsedag, hon fylde 14 år bästaste vännen! :D Tänk att vi har känt varann i 14 år snart! :o
Så grattis i efterskott igen!! blev bara att vi firade hennes födelsedag på kvällen för vi var på ullared hela dan, mer om de kommer i ett annat inlägg om vad jag köpte m.m :)
 
 
haha snygg bild från malin  ;) 



Stugan :)

 Hellu, sitter i stugan med johanna just nu !:)
haha världens minsta stuga , har ett ända rum med två våningsängar, och ett litet kylskåp i ;)
dagen har spenderats i en bil, på stranden , i vattnet och i stugan :)
Har typ badat ganska mycke, jag och johanna kom på världens grymmaste dans, sen har vi försökt bli lite bruna också men vet inte om vi lyckades direkt :p
Nu ska vi strax gå ut och äta kvällsmat med min familj och johannas familj :)
 
har tyvärr inga bilder att visa nu, för jag och johanna glömde kamerorna i stugan och i husvagnen ;p
 



Väntar..

Sitter och väntar i bilen på att dom andra ska bli färdiga så vi kan åka iväg, först ska vi till stallet och fodra hästarna, och sen åker vi till skrea! :) Fint väder iaf, och varmt! Tur att de finns AC i bilar ;) Haha så går de när man har tråkigt..




Tråååkigt!

Lalalalala, kan inte sova och har tråååkigt, hahah bästa är att jag ska upp tidigt Imr, okej sju.. Men de är tidigt för mig! ;) nä, nu ska jag se om jag kan komma på nått att göra, eller försöka sova.. Världens ointressantaste inlägg ;)




some info

tänkte bara säga att imr sticker jag till skrea strand med mammas familj + johannas familj! :D 
ska bli supeerkul! får se om jag sticker förbi någon hästaffär eller något, blir iaf ullared !:D
ska se om mamma har med sig sin dator eller om jag snor johannas nån gång ;) men ska iaf försöka blogga med mobilen! :D Kommer hem på måndag tror jag.. :)
 
 
haha kände att jag verkligen hittade en bra bild på johanna ;)



Hola!

Nu har jag tid att skriva igen, haha ;p
idag har jag typ städat & packat hos pappa , käkat thai mat som pappas kompis laga, åkt hem till mamma, solat, åkt till stallet och ridit :)
Blev ett pass i paddocken, igentligen skulle jag ridit ut men min lillebror kom på att han inte orkade cykla med, och feg som jag är så vågar jag inte cykla själv ;) haha
Var meningen att jag skulle rida ett dressyrpass, eller de blev de väl i början och i slutet iaf. men de stog ju ett hinder i paddocken så var bara tvungen ;) de mysigaste var väl ändå när en fågel kom flygande över och bajjade i mitt ansikte :((
men gick bra med ridpasset och efter att jag hoppat hindret några gånger, så har hon ju mycket bättre frammåtbjudning, så de blir lättare att jobba henne! :)
 
Annelie lånade även mitt spö lite, och sen när hon skulle gå och ge mig de så fick kitty panik och kasta sig bakåt och såfort hon kom i närheten backade hon bara mer och mer, tillslut kunde jag ta spöet.
Men hon har antagligen blivit slagen i Holland, eller de är jag ganska säker på att hon har blivit de..
 
 
 



Alla sagor har ett slut

 har precis läst Malins inlägg om att växa ur sin ponny, har själv inte vart med om de, men kan nästan förstå hur hemskt de måste vara. Sitter själv här och gråter över malins inlägg, så bra skrivet!
Nu låter dehär ganska känslo kallt, men när jag sålde min gamla ponny så kände jag inte så mycket, vi hade inte de starka bandet mellan oss som malin och rocky verkar ha, dom har kämpat i flera år och lärt sig varann.
Från bockningar osv till ett gemensamt samspel, där båda kämpar tillsammans istället för mot varann.
Även fast jag inte hade så starkt band mellan mig och Carisma, så var mitt mål att hitta ett bra hem åt henne, annars hade jag behållt henne tills vi hittat de perfekta, så som dom som ägde Carisma innan oss valde att sälja henne till oss, dom hade flera köpare men valde oss eftersom dom ville att hon skulle få ett bra hem.
Nu bor Carisma bara några kilometer ifrån mig, hos en tjej som rider ibland när hon själv har lust, då mest i skogen. Vilket passar Carisma perfekt eftersom hon är gammal och har lite problem med sina ben.
Så de jag vill komma fram till är att välja RÄTT beslut även fast de kan göra ont, och då se till så att nu då rocky kommer till ett BRA hem, för de förkänar han, de gör alla.
 
Finns för dig Malin! ♥
 



20120723

 Hej! ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har faktiskt inget att skylla på, så får skälla på min lathet :P
lördags kväll var jag ju på fallens med johanna och några andra vänner <3 såg timbuktu och han var grym! Lätt bäst av artisterna som var där, dvs amanda jensen och loreen.
igår åkte jag och mamma till överby, köpte 3 tröjor ett par mjukisar och ett par jeans :) efter de åkte jag till stallet, malin frågade om jag ville rida ut med henne så de gjorde jag :) kitty studdsade lite och skulle tävla osv, men tycker bara de är kul när de är lite liv i dom ;) idag åkte jag till stallet på morgonen och red i paddocken, blåste storm ute men försökte mig på ett dressyrpass ändå, gick väl sådär men släpte iaf några steg i galoppen, och de är ju alltid något! nu på kvällen har vi varit hos våra kompisar på middag! :)
Sitter typ och gråter nu, men de tar vi i ett annat inlägg..
 
 
 



hemma :)

Hellu, är hemma nu igen efter fallen, hade jätte kul med johanna och några fler! :D Kollade på Timbuktu, han var gryyyymm! :D haha var någon weird kille bredvid mig som typ knuffa till mig hela tiden och drack typ vin så de kom över hela hans ansikte osv , ;s 
köpte även ett nytt mobilskal , ni får se bild på de senare! :) 
 
den mest  omatchande bilden som fanns typ, haha! men men..



@jonna

Godmorgon, ligger i Jonnas säng just nu och har nyss vaknat :) idag vet jag inte riktigt hur de blir, för vi ville gå ner och se timbaktu (stavning?) idag, men måste ju hinna med stallet ikväll och fodra osv, aja får se.. Haha här har ni kotten som vi hittade i Jonnas trädgård igår ;)




20120721

Ska strax ta och göra iordning mig inför fallens idag igen, idag blir de att de timbuktu! :)
Blir intet stall idag för mamma hörde om Lisa kunde ta kvällsfodringen, vilket hon kunde. 
Så då tyckte hon de var onödigt att åka ut :( men blir iaf att gå med Johanna på fallens! :D
Imorgon blir de förhoppningsvis överby, och ska se om jag kanske kan övertala mamma till någon hästaffär nån stans.. haha ;)
 



20120720

 
Ska strax hoppa in i duschen, men tänkte bara göra ett snabbinlägg här :)
Kitty de lilla damp barnet hoppade och studdsade som vanligt och tyckte de var urkul att komma ut ;)
Red upp och ner för backen  några gånger och red tillbaka igen, men de räckte för hon blev jätte svettig av de lilla :P så hon fick en liten dusch, och fick sedan komma ut i hagen och käka hö o bli ännu mer fet ;)
 
Blir att åka till Jonna sen så tar vi oss till stan på nått sätt, går så bra med våra planer.. haha ;p
 
 
Bamse ;)
 
 



Mot stallet

Sitter i bilen Påväg till stallet nu, ska rida till backarna och klättra henne idag så hon får lite muskler ;) ska fodra dom också :) sen blir de hem och göra iordning sig osv så åker jag till stan sen :)




20120719

 Fy fan för min data!! Åhhhh hade skrivit klart ett inläägg, såklart går de inte att publicera de ;@
iaf idag har jag inte haft tid att blogga, har vart fullt upp hela dagen, i morse fixade vi pass, som jag såklart blev jätte ful på kortet på! Och ska inte tala om namnunderskriften.. iaf så åkte vi till försäkringskassan, lämnade in mina stövlar på lagning, vägde ett par andra stövlar som jag ska sälja, handlade, gick till cubus och köpte en "sololja" som man ska bli brunare av ;) sen hämta vi ut stövlarna, åkte hem och åt och hämtade sedan våra "gamla" kompisar, har inte träffat dom på 9år ;o
sen åkte jag till stallet och pappa fick grejja lite med vattnet till hästarna och jag red i paddocken, hade inga som helst planer för ett ridpass idag så blev lite hursomhelst, gick väl ganska bra. Galoppen var bättre än igår men fortfarande inte bra!
 
Aja, nu ska jag strax sova, imorgon blir de stallet tidigt och sedan fallens med Clara och jonna o några fler! <3
 



Hellu

Hejsan, sitter på polis grejjsen just nu och ska fixa pass osv , idag blir de typ att fixa saker inför resan :) sen ska även några kompisar till oss komma, har inte träffat dom på flera år :) Ikväll blir de nog stallet! :) Hahaha! ;p




Iiihhh!!

Nu är Spanien resa bokad, första gången jag åker utomlands! Förutom Danmark, Norge och Tyskland då, men räknar inte de som direkt utomlands ! :D




Bileeen

Hellu, sitter i bilen nu Påväg till pappas kompis , skulle typ dit för att kolla upp lite resor osv :) red iaf Kitty i paddocken idag, gick ganska bra i alla gångarterna förutom vänster galoppen, den sög! Släppte nått steg men annars as dålig. Lisas kompis var iaf med i stallet idag så hon fick hoppa upp och rida Kitty lite, gick jätte bra! :) Hon ska nog hjälpa mig att rida Kitty när jag är borta nästa vecka , även Lisa ska rida då! Så kommer Kitty få gå ordentligt ;) Muppad bild ;p




Godmorgon!

Godmorgon :) har precis vaknat och ska strax orka ta mig upp ur sängen för att käka frukost ;) vet inte riktigt dagens planer än, men stallet blir de iaf någon gång idag, och ska nog ta och rida den övningen jag skulle gjort igår. Dvs dressyr i paddocken men mycket tempoväxlingar, över gångar, rida rakt med alla ben osv på samma spår, de är ganska svårt när de gäller Kitty. För visste ni att hon har 3 olika spår som hon går på? ;) framdel, mitten och bakdel haha :p

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437351/images/2012/pic_50067271ddf2b35ad2000a0e.jpg" class="image">




Godmorgon!

Godmorgon :) har precis vaknat och ska strax orka ta mig upp ur sängen för att käka frukost ;) vet inte riktigt dagens planer än, men stallet blir de iaf någon gång idag, och ska nog ta och rida den övningen jag skulle gjort igår. Dvs dressyr i paddocken men mycket tempoväxlingar, över gångar, rida rakt med alla ben osv på samma spår, de är ganska svårt när de gäller Kitty. För visste ni att hon har 3 olika spår som hon går på? ;) framdel, mitten och bakdel haha :p




<3

 



sååå söta!

 Hhahahahahahahah! Bara vi ridkonfabrudar fattar ;) så gulligt kärlekspar! ;)<3
 



haha!

 Detta stämmer ju på dom flesta, så hela sveriges skogar borde ju vara i sång typ ;)
haha , eller så fixar alla en kör tillsammans! ;)
 



säämst..

haha jag är sämst på att blogga! erkänner ;p vet inte när de var jag blogga senast? eller jo 4 dagar sen.. haha
lite snabbt om vad som hänt då, sista dagarna på konfa lägret förra veckan, skrev på tröjor osv som minne, fick byta häst osv! lördag var de mest grejjs inför kalaset på söndagen, var på överby med johanna och köpte skor ,en ring och världens mysigaste tröja :D själva konfrimations dagen, söndagen då. Gick upp och gjorde iordningmig och åkte mot kyrkan sen, samlades i nån liten grej och sen gick vi in i kyrkan för att genrepa lite, gick sedan tillbaka till de lilla huset och fick våra konfirmationskåpor osv , sen gick vi mot kyrkan.
Vi skulle typ sjunga när vi gick in i kyrkan, och när vi kom in så ställde sig alla upp och tog kort osv, trodde inte de va så jävla mycke folk så blev typ akut nervös och tappa rösten , hahaha bra där xD
men de gick jätte bra allting och när vi skulle spela vårt lilla drama, så failade anna och stog inte där hon skulle, så dom fick typ ropa "AANNAAAA, VART ÄR DUUU!?" hahahhaha trodde jag skulle döö, och alla andra skrattade också ;) typ sen gjorde vi lite grejjer, och dom visade ett bildspel från lägret för alla, och petra hade tagit en bild på mig när jag pratade i telefon och typ skratta ihjäl mig, jätte snällt, alla skrattadee.. :(
aja efter de så fick alla säga hejdå osv, kommer sakna alla så cp mycke! :(
 
åkte iaf hem till pappa efter de och typ åt och fikade osv, fick presenter osv :) sen åkte jag hem till mamma och där åt vi och fika också, haha trodde jag skulle spricka ;)
men fick iaf runt 4.000 sammanlagt + blommor & en vrist"länk" :D
 
sen måndag då , hände inte så mycke, åkte till vårdcentralen på morgonen för att kolla upp mina tår med nageltrång och fick lite tips på medel osv jag ska använda, efter de åkte jag till stallet och red min lilla pålle :)
gick typ bättre än bäst, red lite volter och serpentinbågar för att få låss bogarna på henne, hon gick jätte fint :) sen gick jag över till vänstergaloppen som vi alltid har problem med, där var hon fin för en gångs skull! formen och allt, sen tog jag högergaloppen och den var hon fin i som vanligt, sen gick jag över till vänstergaloppen igen och de gick ännu bättre! Såå nöjd så avslutade passet där!
Sen när vi var hemma igen så är de en katt som typ flyttat hem till oss, den va inne hos oss innan vi åkte till stallet och vi släppte ut den när vi skulle åka, men sen när vi kommer hem igen så är katten inne hos oss!? tänkte inte så mycket mer på de, så skulle vi åka till pappas kompis och då släppte vi ut den igen, och sen när vi kommer hem är den inne igen!? trodde jag skulle dö för de var de var så jävla läskigt, de är ju inte öppet någonstans eller nått, ni kan ju fråga lisa hur rädd jag var.. sov iaf uppe med pappa och jerry inatt så feg som jag är ;)
 
Idag har de inte hänt särskilt mycket heller, åkte till stallet imorse och red ut kitty för jerry ville följa med och cykla, lilla damp hästen har cp pigg och skulle tävla med jerry hela tiden, men red iaf henne i skänkelvikning och lite form osv, blev ju iaf konditions träning ! :)
När vi kom hem åt vi och stack sedan till gaddesanda och badade, gjorde årets första dopp i de iskalla vattnet ;)
skulle typ sola lite där men de blåste och var svinkallt så vi åke hem och jag la mig och sola då ist, tror inte jag blev nått vidare brun men men ;) Efter de har de inte hänt nått mer , eller jo brände typ min kladdkaka i ungnen! bra där ida..
 
Bland dom bästa veckorna i hela mitt liv, kommer sakna alla så cp mycket så de finns inte! :((
haha ni som orkat läsa allt dehär är ju duktiga på att läsa iaf ;)
 
 
 



Snyggaste tårtan! ;)




Godnatt!

Hej & godnatt på er, tänkte sova snart, idag har de varit en ganska händelserik dag, eller ah Vickan ramlade av sin häst hon har på konfa lägret i ridhuset, så ambulansen fick komma osv. Men allt är bra med henne, hon har bara lite ont i ryggen. Efter konfa åkte jag hem och åt sen åkte jag till stallet och red Kitty, red en åtta i paddocken i trav och skulle få loss henne i båda sidor, gick ganska bra! :) Sen red jag ut en liten tur, men vågade inte rida i skogen själv ifall att de skulle komma en älg, så feg som jag var så fick jag vända efter en stund ;) Satt och Grejja med mina naglar lite förrut ;p




Väntaar..

Står och väntar på att min lektion ska börja, har fått byta hästar och grupper lite snabbt idag pg av halta hästar osv, så måste rida alina. Får se hur Dehär kommer gå, kommer se ut som en ärta på en elefant iaf, så mycke vet jag ;) Dudo :)




20120711

Hejsan! Ligger i min säng nu och ska strax sova, är verkligen jätte trött ;p Vart på konfan idag och vi red ut där osv, sen åkte jag hem och gjorde iordning mig och sedan hade vi kalas för farmor! :) efter de åkte jag till stallet och mockade den boxen Kitty lånade, sen tog jag in henne och red osv. Övade lite övergångar idag + galoppen, i höger varv är hon jätte fin och hittar formen osv, men vänster har vi jätte problem med :/ Aja bara att jobba vidare..




:(

Hej, har nyss kommit till konfa grejjen och ska snart sjunga lite. Efter konfa så blir de kalas för farmor som fyllde år igår, sen blir de stallet. Hoppas verkligen att jag hinner rida eftersom jag inte gjorde de igår. Måste bara säga att jag tycker så frukansvärt synd om min kompis, då hennes häst dog igår. Usch sånt borde inte få hända!! :((( Kitty <3




Smart där!

Känner mig så smart som tappat bort min nya nagel pensel, om jag inte hittar den så måste jag verkligen köpa en ny ;oo Haha mina fiina dekorerade naglar ;) eller inte x'd




Halloj, ska strax ta och sova för att orka upp imorgon, är sjukt trött efter att inte ha sovit så mycke ;) Skulle ridit Kitty idag men när jag hämtade in henne från hagen stog hon och skaka för hon frös så mycket, så hon får stå inne inatt med dubbla fleecetäcken! :D Bloggar mer Imr :)) Vår fina fruktsallad på konfan idag ;) usch vill inte ens tänka på att de bara är 3 dagar kvar, kommer sakna alla så cp mycke !:(((<3




Konfa..

Halloj! Sitter i soffan här på konfa lägret och ska snart läsa. Uppdateringen har varit lite dålig då vi sovit över i kyrkan måndag till tisdag! :) var ganska kul men är dö trött nu och skulle göra allt för att få sova, aja får blogga mer sen! :) En bild från tävlingen i Mellerud! :)




@kyrkan!




Jag är med!:)

http://nellieberntsson.se/2012/07/08/nellieberntsson-se-i-samarbete-med-tophorse-se/




Sommar!<3




Framme!




Mot Liseberg med Clara! <3

Ser muppad ut men.. ;)




@liseberg!

Sitter i Claras rum nu och ska göra iordning mig, sen bär de av till Liseberg! :DD ska bli såå kul! Kitty får vila idag, men hon dör nog inte ;) igår då så var jag ju på konfa och efter de åkte jag till stallet o skulle rida osv. Blev en galopp övning på serpentin bågar där hon skulle få rätt galopp efter hindret osv, även studs på långsidan :) Gick ganska bra, regnet öste ner och vi har som två dränkta katter, men de va bara att fortsätta ;) Sen sov iaf Clara över hos mig !:) Men nu ska jag fortsätta göra iordning mig, kanske gör nån bloggning med mobilen sen eftersom appen funkar! :D Haha bästa!




Haha, de går bra..

Haha de går bra när man åker med Lisa, öhm, vi kan köra 0 km till... Snart bensinstopp.. Fast vi klarade oss till tappen! ;)




Yeeeeeaaah! :D

Blogg appen funkar igen! :D inget mer sånt här;




20120706

Hellu! Nyss ätit och ska åka mot stallet om en stund, härligt väder!
Hoppning i ösregn, aja de är bra att öva på de också ;) 
Lisa hade tydligen någon plan på nån gymnastikhoppning så jag litar på henne :)
När jag kommer hem blir de att sova över med Clara.
 
skriver mer senare!
 
 
 



20120705

Tjenna, ska strax ta och umgås lite med kudden, men gör ett snabbt inlägg föst! :)
vart på bergahästen som vanligt, planen var att jag skulle ta med kitty dit nästa vecka men de blir inte så nu.
Efter de så åkte jag till stallet osv och red ett dressyr pass i paddocken, fokus på galoppen och hon släppte tillslut efter mycket om och men, kan ju säga att jag hade en svettig ponny sen iaf, hon var inte ens torr på röven ;s
 
 
datan dampar också så jag kan inte ladda in bilder i den -.-'



Bild från Floby

Här är några små bilder från Floby som är tagna av Clara på http://falttavlan.blogg.se/
 



20120704

 Hejsan, är äntligen hemma nu och ska strax lägga mig, ska bara skicka lite bilder från idag först! :)
Följde ju somsagt med till Lilla Edet på Pay and Jump idag, och Lisa fick ett pet i första klassen och sen felfri i andra! :D Perfekt foto väder också! :)
När vi kom tillbaka till stallet så longerade lisa Laurus och jag skrittade fram kitty, sen red lisa kitty och jag fodrade hästarna osv, sen fick jag rida kitty lite igen och övade små volter och att hon skulle flytta sig för inner skänkel!
 
 
En liten bild från idag, inte redigerad eller något så de är därför den är lite ljus ;p



Lilla edet!

Halloj, sitter  i bilen just nu mot lilla Edet, ska på pay and jump nu med Lisa, hon ska hoppa en av sina ponnyer och jag är med som medhjälpare och fotograf ;)
Uppdaterar mer sen! :)



Brb kudden!

 Ska strax dra mig mot kudden, min käära kudde jag glömde ta med mig inatt.. <3
haha ;p nä men är ganska trött och ska försöka att orka upp imorgon.
Blev uteritt idag på typ 45 min? i alla gångarter och vi klättrade även upp för en brant backe två gånger upp och ner. Kitty var svettig efter de iaf ;)
Trivs så bra där borta! Finns massor av bra ridvägar och klättergrejjer osv, sen är kitty mycket, mycket lättare att fånga i hagen = hon kommer till än i hagen !:D
 



Bildbomb från tävlingen! :D

 
Här har ni en bildbomb från tävlingen, som Anna Solvang har tagit! :D
(första bilderna är på Lisa)
 
 



Film från tävlingen! :)

 Här är en film som lisa satt ihop från tävlingen! :)
Lisas blogg: http://lisapeterson.blogg.se/
 
 



20120703

 idag vaknade vi där borta och åt o gjorde iordning oss osv, gick till bergahästen och gjorde allt som vanligt.
Ridningen gick faktiskt ganska bra idag! :) Iaf i  galoppen ;)
Nu är jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till stallet, jag och lisa ska rida ut och klättra! :D
 
Carisma :)



20120703

 Dagen då Ida dog,.. haha nädå men nästan, var sååå trött när jag vaknade :((
Helt sinnes.. iaf så åkte jag ju till bergahästen som vanligt, och hade med mig hur mycke packning som hellst, för vi skulle sova över i vargöns kyrka sen ;)
Haha aja vi gick dit efter konfa och typ åt pizza, sjöng, lekte i ett litet lekrum och byggde fort ( X'ddddd)& körde mörkgömme! ;ooooo
var så sjukt läskigt så jag trodde jag skulle dö, tänk er när alla ledare gömmer sig i en jävla stor kyrka och vi ska hitta dom när de är kolsvart, kan ju säga att jag skrev för allt ;c
Sen så skulle jag öppna ett skåp för att titta där, då hoppar en av ledarna fram och skrämmer skiten ur mig! Fy fan vad läskigt de var!
 
Ph; Malin, http://jumpinghorses.blogg.se/
Haha störda! <3
 
 
 



Mitt första! ;)

Mitt första segertäcke! ;)
 
 
I know, vi ser lite störda & blöta ut ;p



20120701

 Hellu! igår då somsagt så kom lisa på den smarta idén att jag skulle vara med och tävla i Floby nästa dag, (idag då) så hon ringde och anmälde mig kl nio på kvällen, sådär helt normalt ;)
Hade tänkt vara med i 75, 80 men den dumma människan, (fast tackar henne nu!) anmälde mig till 90, dvs LB för mig ;o höll på att slå ihjäl henne eller nått.
Dagen började tidigt iaf, redan vid 04.00 ringde klockan! Gjorde iording mig osv och sen hämtade Lisa mig, så åkte vi mot stallet. Hämtade in dom från hagen och jag duschade kitty, tror hon tyckte de var ganska skönt ;)
Typ smörjde osv och sen lastade allt och åkte vid sju.
kom fram där och jag hjälpte lisa med den hästen hon hade med sig, sen väl när hon var inne på banan gick de jätte bra och hon var felfri, (de var en clearound).
Sen hjälpte hon mig när jag skulle starta,
LD+5 - Bedömning  A:0/A:0, 0 + 0 fel.
 nolla i båda faserna och en 1:a plats! Tyckte inte jag svängde jätte snävt men tydligen måste de gått ganska okej snabbt, de var ändå 25 st med :)
 
Innan LB:n var jag så nervös så jag höll på att dö , och när dom bygger fram banan så ser jag att kombinationen har oxer IN och räcke UT! de brukar ju va tvärtom! ;oo
 
LB - Bedömning A:1a, 0+4 fel.
Nolla i grunden och i den förhöjda omhoppnigen på 1m så fick jag ett ner.
Jag är super super nöjd!!! hon var trött i slutet och med tanke på att jag inte ridit på en vecka förrutom i lördags och hon har världens fetaste mage, så tyckte jag de var riktigt bra! :D
 
Nu låter de bara som jag har undanflykter, men faktiskt :p
 
 



Några inlägg..

Gör några inlägg nu om dom olika dagarna som de var den dagen, nu så ni vet, typ söndag, måndag & tisdag, så ni inte  blir förvirrade när jag skriver typ "idag har jag tävlat" och de menas i söndags då ;)
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!